om att spilla kaffesump & lyfta upp kameran igen

12.03.2018 kl. 18:47

Stod bakom kameran i egenskap av fotograf idag, det är länge sen. Har haft en ganska lång paus, men det kändes bra igen. Lite obekant och ovant, men fingrarna vande sig ganska snabbt med knapparna och det kändes lite, lite som att komma hem igen.


hur man kan börja en lördagsmorgon

Har jobbat med så mycket annat och lagt identiteten som fotograf på en välbehövlig paus, men efter lite distans kände jag glädje av att hålla i kameran igen. Jag vet liksom inte vart jag vill att fotograferandet tar mig, men har släppt tanken på att jag behöver veta.

Sådär för övrigt känns det också ovant att ha haft ett fullspäckat veckoslut och känna sig utvilad på måndag. Liksom händer det? Kände mig som en urvriden disktrasa förra veckan och i bakhuvudet ekade tankar om hur jag mådde förra våren och hur jag önskar att det blir annorlunda i år, så känns så otroligt lättande att energin återvände.

I takt med att det blir ljusare känner jag ett allt starkare behov av att ladda batterierna med andra människor. Som att jag de mörkaste vintermånaderna blir introvert och trött och stirrig, men sedan sakta förändras och längtar efter människors närvaro och människomöten. Och ändå blir man förvånad varje år.

Amanda Marina
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

◊ vardag ◊ foto ◊ resor ◊ tankar ◊
◊ livsstil ◊

Jag är 24 år, har nyligen hoppat av uni, hittat tillbaka till bloggen och börjat jobba i en lågstadieskola. Skall istället för etnologi & religionsvetenskap börja studera steinerpedagogik vid sidan av jobbet. Är bosatt i favoritstaden Åbo.

Har för det mesta varit ganska borttappad men känner att jag så småningom börjar landa i mig själv och världen. Följ med på bloggen!

Alla bilder tagna av mig om inte annat nämns. Får inte kopieras/användas utan tillåtelse.

Annat som jag gillar och som kan dyka upp på bloggen:
⧫ naturen
⧫ resor & människomöten
⧫ mat & målfärg & solnedgångar
⧫ månar och bananer
⧫ öl, musik
⧫ kvällsfunderingar

Fotograferar en hel del men här på bloggen kommer det säkert bli en hel del telefonbilder för orkar sällan släpa med kameran i vardagen.

 

“I only want to live in peace, plant potatoes and dream!”


― Tove Jansson

 
 

#fromwhereIstand